Subsidie arbeidsmarktvoucher

Sociale partners stellen arbeidsmarktvouchers beschikbaar aan werknemers die, binnen of buiten hun vakgebied een cursus of opleiding willen volgen die hun arbeidsmarktpositie versterkt en waarmee ze een nieuwe stap in hun loopbaan kunnen maken.

De arbeidsmarktvoucher kan ook gebruikt worden voor loopbaanadvies of een budgetcoach.

Werknemers kunnen van deze arbeidsmarktvoucher gebruik maken met een waarde van maximaal € 750,-. Download hier het reglement met de voorwaarden.

 

Arbeidsmarktvoucher

Naam en adres

Waar wil je subsidie voor aanvragen? *

Loopbaanbegeleiding/budgetcoach:

Cursus/opleiding informatie

Voeg de volgende documenten toe waarbij je het BSN- en rekeningnummer werknemer zwart hebt gemaakt of op een andere manier hebt afgeschermd:

  1. Kopie factuur. Als jouw aanvraag voldoet aan de voorwaarden, zullen wij de factuur rechtstreeks voldoen aan het betreffende opleidingsinstituut of bedrijf.
  2. kopie laatste salarisstrook waaruit blijkt dat jij kapper werknemer bent in dienst bij een werkgever. Wanneer de werkgever geen salarisstrook verstrekt graag een kopie van de arbeidsovereenkomst.
Voeg hier je documenten toe. (Loonstrook + Factuur) *
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Meerdere bestanden tegelijk uploaden is mogelijk!

Lees voor het afsluiten van dit formulier hier het volledige reglement. Wanneer je het formulier aan ons toestuurt ga je akkoord met het reglement arbeidsmarktvoucher en met onze privacyverklaring.